Γενικα το καλοκαίρι πήγε καλα για το site. Συμφωνα με το google analytics η επισκεψημότητα άγγιξε σχεδόν τις 11.000 επισκέψεις για το τρίμηνο Ιουνιο – Αύγουστο με λιγο πανω απο 5.000 absolute unique visitors.
Aυτα ειναι περίπου 250% αυξημένα σε σχέση με πέρσι τις ίδιες μέρες.

Πολλοι απο τους επισκέπτες αυτους (εσεις δηλαδη) στέλνετε email με ερωτήσεις υποδείξεις και πληροφορίες
Ευχαριστώ παραπολυ για τη συμμετοχή σας και ζητω συγγνώμη για τυχον καθυστερήσεις σε απαντήσεις η για καθυστερήσεις στο να αναφερθώ σε απίθανες ιστορίες και φωτογραφίες που στέλνετε.
Ειναι όμως τρομερά δύσκολο να τα προλάβω όλα.

Θεωρητικά δουλεύω πάνω στη μετάφραση του blog στα αγγλικά αλλα πρακτικά η πιεση του χρονου που κυλα ειναι αφόρητη και δεν ξέρω τι θα γίνει. Προς το παρόν (για τα ελληνικα) έχω έτοιμο καποιο υλικο απο τις διακοπές και θα προσπαθήσω σιγα σιγα να το ανεβάσω. Αγγλικά όμως δεν θα δείτε….

Απο τα email που λαμβάνω καποια ειναι πολυ χρήσιμα και καποια εντελώς ακυρα όλα ομως ενδιαφέροντα και κολακευτικά και προσπαθώ να απανω το συντομότερο.
Τα χω θαλασσώσει λιγο αφου μπερδεύω ακομα και τους αποστολεις αλλα δεν φταιω 100%. Ξαφνικα πχ εσκασαν 3 κωσταδες σχεδον συνομήλικοι μου και ερασιτέχνες μελισσοκόμοι Πως να μην τους μλπέκω μεταξύ τους?

Θελω απλα πω ευχαριστώ για τη συμμετοχη και κατανόηση ως προς τις καθυστερήσεις Ισως ακούγετε λιγο ανώμαλο αλλα ελπιζω ειλικρινά στο μέλλον να προλαβαίνω ακομα λιγότερα, να στελεντε δηλαδή ακομα πιο πολλα πραγματα και να γίνετε ακομα περισσότεροι.

Written By

Beekeeper

Greek beekeeper