Τον τελευταίο καιρό έχω μπλέξει με κάτι εξωμελισοκομικές δουλιτσες που έχουν μειώσει δραστικά τον ελεύθερο χρόνο μου. Μεταξύ άλλων η google έχει κάνει κάποιες αλλαγές στον blogger (συγκεκριμένα στα blog που χρησιμοποιούν ftp), γεγονός που ταυτίζεται χρονικά με μια συνολική ανανέωση που θέλω να κανω στο blog, μια επανασχεδίαση και αναδιοργάνωση του.
Οπως θα έχετε παρατηρήσει, όλα αυτα με έχουν αποτρέψει απο το να γράφω. Αυτό δε σημαίνει όμως οτι δεν ασχολούμαι και με τις μέλισσες ή οτι δεν έχω πράγματα να γράψω.

Χτες μέσα στον οίστρο της κατεδάφισης (εχουμε μπλέξει και με οικοδομικές εργασίες βλέπεις και εκτος του blog λεμε να ανακαινίσουμε και το σπίτι) ενώ ξήλωνα μια παλια ντουλάπα, βρήκα κατι σημαδιακό.

Μια παναρχαια παλια πατεντα, χωμένη μεσα στους σοβάδες που υποστήριζε ενα συρτάρι, χρησιμοποιούσε για να ενισχυθεί καποια πηχάκια. Τα πηχάκια αυτα δεν ηταν τίποτε αλλο απο κοματακια μελισσοκομικου πλαισίου. Υπολογίζω οτι ηταν χωμένα εκει μεσα 30 με 35 χρόνια.

bees

Οταν λοιπον τα ξεθαψα, μου χαμογέλασαν και μου είπαν:
-Ρε φίλε, για τα μελισσια πότε θα γράψεις στο blog? Γραψε κάτι και την κάνεις και την ανανέωση πιο μετά. Αφου τα βλέπεις. Ντουλάπες του 70 ξηλώνεις και βρίσκεις μέσα μελισσοκομικά εργαλεία.

Κι ετσι τα άκουσα κι εγω και θα αρχίσω πάλι να γράφω. Οποιος έχει twitter με βρίσκει εδώ.
Στο εξής θα σώζω τις φωτογραφίες που βάζω στο blog και σε μεγαλύτερη διάσταση ώστε να τις έχω έτοιμες και για το redesign που ετοιμάζω. Πάμε λοιπόν πάλι…

Written By

Beekeeper

Greek beekeeper