Αυτό είναι λοιπόν το νέο blog.  Συμβουλευόμενος τα στατιστικά επισκεψημότητας έκρινα οτι πρέπει να είναι σημαντικά μεγαλύτερο σε πλάτος. Οι περισσότεροι χρήστες έχουν μεγάλες οθόνες. Tι αλλάζει στο νέο bees εκτός από τη σχεδίαση?

α. Αφού τελικά όλοι συμφωνούμε οτι ένα απο τα δυνατά στοιχεία του blog είναι η φωτογραφία, αποφάσισα να τις μεγαλώσω. Κάθε άρθρο θα έχει μια μεγάλη φωτό και ισως και καποιες μικρότερες. Ιδανικά θα πρέπει να πάω και στα παλιά άρθρα και και να τις αντικαταστήσω. Μεγάλος μπελάς.Είναι περίπου 250.. αν κάνω ένα την ημέρα σε λιγότερο απο ενα χρόνο θα εχω τελειώσει…

β. Όπως λέει κι ο φίλος μου ο Νίκος, το content ενός site είναι αυτό που μετράει και αυτό που θα κρατήσει ζωντανό το blog και σταθερή την επισκεψημότητα και στο μέλλον, ακόμα κι αν δεν γράφω. θα αυξήσουμε λοιπόν τον κόσμο που θα μπορεί να κατανοήσει το content. Στα περισσότερα άρθρα θα υπάρξει μετάφραση στα Αγγλικά.

γ. Το site μπαίνει σε μια τάξη ώστε οι γνώστες να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στα άρθρα που μπορεί να τους ενδιαφέρουν αλλά κυρίως οι άσχετοι με το αντικείμενο να πάρουν τα πράγματα με τη σειρά και να μην μπλοκάρουν από την πιο προχωρημένη πληροφορία. Για να το πετύχουμε αυτό θα υπάρχουν δυο σελίδες – οδηγοί για του αρχάριους και τους μυημένους.

δ. προστέθηκε διαφημιστικός χώρος, ο οποίος προς το παρόν φιλοξενεί ένα σύνδεσμο για το fetosprosexoume.gr

ε. Δεν δουλεύω πλέον μια με το blogspot, αλλά με το wordpress οπότε σίγουρα θα υπάρξουν μερικά προβληματάκια μέχρι να συντονιστεί το παλιό blog με το νέο.

ζ. έχω προσθέσει link για το twitter account μου και όποιος θέλει ακολουθεί. (4.9.10.150f)

Αμέριστη η συμπαράσταση στην αλλαγή αυτή των Χρήστο και Σπυριδούλα τους οποίους υπερευχαριστώ.

beekeeping blog

Αποχαιρετώ λοιπόν το παλίο blog, καλή μας αρχή λοιπόν και όπως πάντα ελπίζω στη βοήθεια και στα σχόλια τον αναγνωστών για να γίνει το blog καλύτερο κι εγώ καλύτερος μελισσοκόμος.

Σ.σ. Στο εξής στο header του blog δεν θα υπάρχει η κλασική φωτογραφία της κερήθρας, αλλά μια μεγάλη, διαφορετική κάθε φορά, είτε απο αυτές που συνοδέυουν το άρθρο είτε μια γενική, σχετική με τις μέλισσες. Ηφωτογραφία της home page αφορά το πιο πρόσφατο άρθρο, για να δεί κανείς τις επιμέρους πρέπει να μπαίνει σε κάθε ενότητα χωριστά.

H φωτογραφία σήμερα, συμβολίκη και αισιόδοξη, με τις μελισσούλες να δροσίζονται. Μικροδιορθώσεις σε αισθητικό και λειτουργικό επίπεδο θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες.

In English:
At last bees.gr has been redesigned. I hope you enjoy reading it and if you wish you can follow me on twitter.

Written By

Beekeeper

Greek beekeeper