Τον τελευταίο καιρό, επειδή μπλέξαμε πολλοί μελισσοκόμοι στη μπλογκόσφαιρα, πυκνά συχνά η συζήτηση παει σε άλλα επίπεδα. Πράγματα που εμεις θεωρούμε δεδομένα, ειναι για άλλους δυσνόητα και ακαταλαβίστικα. Ουτε κι εγω νιώθω γνωστής του αντικειμένου σε τόσο μεγάλο βαθμό. Συμμεριζόμενος λοιπον την απειρία κάποιων εκ των αναγνωστών αυτου του blog, ειχα πει οτι σε μια απόπειρα που κανω να στησω ενα μονιμο μελισσοκομείο στη Φωκίδα, θα κρατάω κατα κάποιον τρόπο ενα online ημερολόγιο για να βλέπουν τι κανω. (σχετικα posts) Πολύ περισσότερο όμως θα το βλέπουν κι αλλοι που ξέρουν περισσότερα και θα επισημαίνουν τα λάθη μου.

Ετσι ελπιζω οτι ολοι θα μάθουμε απο κατι.

Δεν το εχω αμελήσει αυτο με την έννοια του οτι κάνω πραγματα και δεν τα λεω. Το ειχα αμελήσει με την εννοια οτι δεν το προχώραγα. Εβλεπα χτες (και μου φανηκε καπως αστειο) την πρωτη μου αναφορα σε αυτο το “project” και ελεγα οτι ο Μαρτιος θα ειναι δυσκολος για μενα λόγω προσωπικών κωλυμάτων και δεν ξερω αν θα τα καταφέρω. Ε τελικα ειχα δικιο!

Oι συγκεριμένες εργάτριες είναι αυτή τη στιγμη στη Φωκίδα 🙂

Ιούλης λοιπόν και δυο μελισσακια ειναι ηδη στο χωριό απο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο Το Φωκίδα project ξεκίνησε κατα καποιον τρόπο! (ενα μελισι = κανενα και δυο =…μελισσια κατα καποιον τρόπο)

Λεπτομέρεις στο επόμενο post

Written By

Beekeeper

Greek beekeeper