Το site αυτο ξεκίνησε με αρκετα διαφορετική λογικη απ΄οτι εχει εξελιχθεί. Τουλάχιστον ώς προς τη δομή του. Aυτό συνέβη γιατι απο το 2005 μέχρι σήμερα, εχει αποκτήσει αρκετα μεγάλο μεγεθος (σχεδον 150 αρθρα προς το παρόν). Καποιες αλλαγες ηταν – ειναι αναγκαίες αλλα ποτε δεν προλαβαίνω να κανω τα πραγματα οπως θέλω. Ενα πράγμα που ανακάλυψα ειναι οτι για τους επισκέπτες που δεν έρχονται εδω και πολυ συχνα, ειναι δύσκολο να ποληγηθουν και να βρουν παλαιότερα posts. Ενω υπάρχουν τα labels / ετικέτες, ειτε δεν εχουν πολυ καταλαβει πως λειτουργούν, ειτε δεν τους βολεύει η χρήση τους. Για αυτους λοιπον που δεν ειναι και πολυ καλοι γνώστες, περιγραφω λίγο ποιο απλά:

Καθε post συνοδευται – κλεινει με καποια labels. Eτσι, oταν πχ στο τελος αναγράφετε “εργαλεία εξοπλισμός” και καποιος το επιλέξει, θα δει ολες τις αναρτήσεις που ανήκουν σε αυτη την κατήγορία. Για να το κανω πιο ευκολο εβαλα και μια λιστα με σχεδόν ολες τις υπαρχουσες ετικέτες labels στα δεξιά του blog (όπως αυτό ειναι σήμερα). Επιλέγοντας λοιπον το γευσεις θα βρει κανεις μια σελίδα με ολες τις αναφορες σε συνταγές κλπ.

Ενα αλλο θέμα ειναι οτι δεν μπόρεσα μεχρι σημερα να οργανώσω μια σελιδα με όλα τα blog στα οποία μπορεί να βρει κανεις σχετικά θέματα. Η σελίδα αυτή σήμερα υπάρχει και ειναι εδώ. Τη βρίσκει κανεις και απο το κεντρικό μενου επάνω (στο κουμπί Links) Εχω βαλει οσα εχω βρεί ή θυμάμαι και εδω θέλω και τη βοήθεια των επισκεπτών του blog και να μου λένε αν κατα καιρούς βρίσκουν site και blogs η πολύ περισσότερο αν εχουν οι ιδιοι κάποιο σχετικό με τις μέλισσες blog. H τοποθέτηση των blog ειναι με τη χρονολογική σειρά που τα ανακάλυψα. (αν τη θυμάμαι καλά)

bee

Περιμένω λοιπον υποδείξεις για περισσότερα links σε blogs και οτι αλλο θέλει κανείς.

Written By

Beekeeper

Greek beekeeper